Fatih Erbakan ‘Genetiği ile Oynanmış Ürünlerle Neslimiz Kısırlaştırıldı '

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Müslümanlar ve dünya insanlığı biyolojik tehdit altındadır. Genetiği ile oynanmış gıdalar (GDO), kısır tohumlar ve tarım ürünlerinin bütün dünyaya yaygınlaştırılmasıyla başta Türkiye olmak üzere bütün Müslüman ü

Gündem 28.12.2014 18:25:21 0
Fatih Erbakan ‘Genetiği ile Oynanmış Ürünlerle Neslimiz Kısırlaştırıldı

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Müslümanlar ve dünya insanlığı biyolojik tehdit altındadır. Genetiği ile oynanmış gıdalar (GDO), kısır tohumlar ve tarım ürünlerinin bütün dünyaya yaygınlaştırılmasıyla başta Türkiye olmak üzere bütün Müslüman ülkelerde kanser ve kısırlık gibi hastalıkları büyük bir hızla yaygınlaştırıyorlar. " dedi.

Erbakan Vakfı İl Temsilciliğince Nevşehir Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen "İslam Dünya`sı ve D-8`in Önemi`" konferansında konuşan Erbakan, İnsanlığın biyolojik tehdit altında olduğunu söyleyen Erbakan: " Müslümanlar ve dünya insanlığı biyolojik tehdit altındadır. Genetiği ile oynanmış gıdalar (GDO), kısır tohumlar ve tarım ürünlerinin bütün dünyaya yaygınlaştırılmasıyla başta Türkiye olmak üzere bütün Müslüman ülkelerde kanser ve kısırlık gibi hastalıkları büyük bir hızla yaygınlaştırıyorlar." şeklinde konuştu.

Viyana Teknik Üniversitesinde yapılan deneyde farelere sadece GDO’lu ürünler verildi. Yapılan gözlemlere göre 3. Nesilden itibaren kısır olmayan fare kalmıyor. Türkiye’de 2000 yılında kısırlık oranı yüzde 5 seviyesinde iken 2014 yılında yüzde 25 seviyesine çıkmış olduğunu ifade eden Erbakan : “Türkiye’de evlenen çiftlerin üçte biri normal yollardan çocuk sahibi olamıyor. Uzmanlara göre bu hızla devam ederse 2050 yılında Türkiye’de kısır olmayanların oranı yüzde 10 olacak. Bu tohumların büyük kısmı İsrail’den gelmektedir. Diğer yandan kendi nüfuslarının artmasını teşvik etmektedirler.

 İslam âleminin ve insanlığın çektiği bu sıkıntılardan kurtulabilmesi, gerekli ilmi projelerin ortaya konulması gerekir. D60, Ortak Para Birimi, İslam Barış gücü ve İslam Ülkeleri Birleşmiş Milletleri projelerinin ilim adamları tarafından çalışılarak güncellenmesi ve bütün insanlığın hizmetine sunulması hayati önem taşımaktadır. Erbakan Vakfı bu doğrultuda çalışmalar yapacaktır. İslam dünyasının ve tüm insanlığın yüz yüze olduğu bu sorunların çözümümün ulusal düzeyde olamayacağının altını çizmemiz gerekir. Çünkü Dünya Siyonizm’i yüzyıllar boyunca küresel düzeyde operasyonlarını sürdürüyor. Bu nedenle tıpkı ecdadımızın yaptığı gibi Türkiye Cumhuriyeti öncülüğünde 60 Müslüman ülkenin bir araya getirilerek İslam Birliğinin kurularak Yeni Dünyanın gerçekleştirilmesi gerekir. Cenabı-ı Allah’tan bu hedefleri gerçekleştirmeyi bizlere nasip etsin.” diye konuştu.

 Konferansa Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Özden Taşgın, SP İl Başkanı Ali Doğan Simit, BBP İl Başkanı Şerafettin Karataş, Bem-Bir-Sen İl Temsilcisi Feridun Özdemir,  Öğ-Der İl Temsilcisi Mustafa Aydemir, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ve vatandaşlar katıldı.


ARTUKLU HABER AJANSI-NEVŞEHİR



27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04